Podpořili jsme a dále podporujeme

Nadace Jedličkova ústavu pomáhá dětem a mladým lidem s tělesným a kombinovaným postižením do 30 let nebo organizacím se stejným posláním jako naše Nadace, které jim poskytují služby. Děje se tak prostřednictvím příspěvkového a grantového řízení.

iPad 1

Příjemci pomoci obdrží individuální nadační příspěvek (fyzické osoby) nebo nadační grant (právnické osoby). Někteří donátoři už při poskytnutí daru sdělí, komu a na co má být příspěvek použit.  Přejí si, aby prostředky či předměty byly evidovány prostřednictvím nadace, jejíž účetnictví je auditované a transparentní.

Žadatele o příspěvek nadace podpoří pouze v případě, zná-li dobře jeho situaci. To je v našem systému plně zajištěno. Nadační dary se často týkají aktivit spojených s žáky a studenty škol Jedličkova ústavu, případně Sportovním clubem Jedličkova ústavu Praha a dalších sdružení Centra služeb Vyšehrad.

Klikni a daruj