Hattrick pro Jedli na Vyšehraní 2017

2.6.2017

14. ročník Vyšehraní 2017 je tady! Už čtvrtým rokem jsme partnery tohoto festivalu divadla a hudby, na kterém se aktivně podílíme. Letošní ročník odstartoval na hradbách letní scény 30. května divadelní hrou „Jak bloudil Honza cestou do školy“, kterou předvedlo PŠZŠ divadlo studentů z Jedličkova ústavu a škol. Poté jsme si užili „Kytici“, kterou odehrál Divadelní spolek TAPKY – klienti Domova mládeže TAP a 31. května se s divadelní hrou „Divoký západ“ představili bývalí studenti Jedličkova ústavu a škol – soubor Ještě chvilku. Tím ale zábava nekončí!

Slavnostní zahájení festivalu proběhne dnes, kdy se tady v podvečer ukáže „Partička na vzduchu“ s Michalem Suchánkem, Igorem Chmelou, Ondřejem Sokolem a Richardem Genzerem. A teď to nejdůležitější… Součástí letošního ročníku Vyšehraní je tzv. „Hattrick pro Jedli“. Zakoupením vstupenky na představení ve dnech 4., 11. a 18. června přispějete na projekty naší nadace. A teď konkrétně. Výnos z letošního ročníku Vyšehraní bude věnovaný na projekt „Pracuji, tedy jsem!“ , který se realizuje v naší vyšehradské Ta Kavárně. Najít si práci není jednoduchou záležitostí, natož, když máte nějaký handicap. Projekt „Pracuji, tedy jsem!“ se to snaží měnit a umožnit lidem s tělesným postižením získat pracovní zkušenosti, vlastní sebevědomí a najít si práci.

Celý program festivalu najdete při kliknutí na Vyšehraní 2017 – plakát. Moc děkujeme a přejeme hezkou zábavu!