Koloběžka DEN 2022 – Rozjeďte to s námi i letos!

20.7.2022

Již šestý ročník akce Koloběžka DEN se bude konat v neděli 25. září na Výstavišti Praha – Holešovice. Uplynulé ročníky měly skvělý ohlas a my věříme, že i letošní ročník nadchne nejen profesionální a rekreační závodníky, ale i rodiny s dětmi. S námi totiž může závodit každý. Bude to náš společný den, který bude hlavně o sportovním duchu a koloběžkách, ale i o spoustě zábavy.

Akce se koná v neděli od 10 do 18 hodin pod záštitou Českého svazu koloběhu a Českého olympijského výboru v rámci akce Česko sportuje. Koloběžka DEN pořádá Nadace Jedličkova ústavu a výtěžek z akce věnuje v plné výši na podporu dětí a mladých lidí s handicapem. Akci podpoří zlatý kanoista z LOH v Tokiu Jiří Prskavec.

Nemáte koloběžku? Nevadí!

Na místě bude připraven YEDOO tým se svojí půjčovnou koloběžek. Koloběžky budou včetně servisu po celý den pro závodníky zdarma. Připravené máme trasy různých obtížností pro děti od 4 do 15 let. Závodníci od 16 let si pak mohou vybrat mezi kategorií HOBBY na 4800 m a PROFI na 9 800 m.

Zlatým hřebem akce Koloběžka DEN bude dražba speciálně upraveného modelu koloběžky, kterou podepíše Jiří Prskavec. Výtěžek z dražby Nadace věnuje též v plné výši na podporu dětí a mladých lidí s handicapem.

Doprovodný program

Děti se mohou těšit na Divadélko první pomoci se záchranářem Markem ze středočeské záchranné služby nebo mohou vyzkoušet jízdu zručnosti, kterou na místě připraví Městská policie H.M. Prahy. Součástí doprovodného programu bude také ukázka výcviku služebních psů a dravců Armády ČR.

Více informací o akci: www.kolobezkaden.cz