Koloběžka Cup měl úspěch!

23.6.2017

17. června 2017 proběhl v Divoké Šárce 1. ročník Koloběžka CUPu. Jednalo se o nový sportovně-charitativní projekt, který veřejnosti nabídl možnost poznat nový trend – jízdu na koloběžce a závod s profesionály. Celkem se do závodu registrovalo 170 závodníků a trať si projeli i patroni projektu – pětibojař David Svoboda a reprezentační gólman Dominik Furch. Absolutním vítězem se stal závodník Marek Kadlec.

Akce ale potěšila i neprofesionální sportovce, mládež a v neposlední řadě děti. Doprovodný program si na místě užilo cca 350 návštěvníků. Záměrem akce bylo všechny zúčastněné pobavit, povzbudit závodníky a zároveň touto formou vyzvat k podpoře Nadace Jedličkova ústavu. Děkujeme všem, kteří přispěli k realizaci akce Koloběžka CUP 2017, ať už finančními nebo věcnými dary, tak vlastní prací v realizačním týmu. Díky vzájemné spolupráci a podpoře na realizaci projektů Nadace Jedličkova ústavu převádíme více než 550 000 Kč, z toho jen do kasičky se na místě podařilo nasbírat krásných 14 826 Kč. Děkujeme!

Finanční prostředky se využijí například na zajištění bezbariérové dopravy pro klienty škol Jedličkova ústavu, osobní asistence nebo podporu volnočasových aktivit pro děti a mladé lidi se zdravotním postižením.

Zachycené okamžiky z celého dne si můžete prohlédnout ZDE ve fotogalerii na webu www.kolobezkacup.cz. Ještě jednou touto cestou děkujeme všem zúčastněným, partnerům a sponzorům za podporu. Mělo to smysl!

Těšíme se na viděnou příští rok.