Vyšehradem pro kolíček

Také vás nebaví stereotypní home office nebo jste unavení z online výuky?

Šve vás, že už skoro nikam nemůžete?

Hledáte aktivitu, kterou byste s rodinou a přáteli mohli dělat i v době, kdy je všechno zavřené? Podnikáte procházky po zajímavých místech?

Přispějete rádi na dobrou věc?

Pak jste tu správně😊.

Právě pro vás jsme připravili venkovní stopovací hru Vyšehradem pro kolíček, kterou si můžete projít kdykoliv a nezávisle na epidemiologických nařízeních. Hru jsme připravili ve dvou verzích:

• pro rodiny s dětmi cca od 6 let a 1. stupeň základních škol
  • pro dospělé nebo firemní týmy, 2. stupeň základních škol a střední školy

Hra vás provede zajímavými místy Vyšehradu. Užijete si zábavu, čerstvý vyšehradský vzduch a načerpáte nové vědomosti. A protože je Vyšehrad více než 100 let spojený s Jedličkovým ústavem, tak během hry nakouknete pod pokličku života lidí s handicapem.

Vaším průvodcem bude Ruda, žák školy Jedličkova ústavu, který je na vozíku a kterému pomůžete vyšetřit jeden velký problém.

Hra vám zabere přibližně dvě hodiny a je bezbariérová. I tak vozíčkářům doporučujeme mít s sebou doprovod, který případně pomůže zdolat pár dlažebních kostek a několik částí s prudším stoupáním / klesáním.

Za jedno stažení hry, kterou může jít celá rodina nebo skupinka přátel (povolený počet dle aktuálního nařízení vlády😊), přispějete Nadaci Jedličkova ústavu částkou 777 korun. Po zaplacení vám do 24 hodin přijde odkaz na podklady ke hře – plán cesty s vyprávěním a úkoly k vytištění.

Máte chuť si zahrát?

Tak s chutí do toho! Jak získat informace ke hře? Jděte na webové stránky www.darujspravne.cz, kde máme svoji platební bránu a zaregistrujte se. Registrace je důležitá abychom znali váš email, na který pošleme kód ke stažení podkladů pro hru. Vyhledejte si na darujspravne.cz Nadaci Jedličkova ústavu nebo klikněte na odkaz: https://www.darujspravne.cz/sbirka/pomoc-detem-a-mladym-lidem-s-postizenim-554 , klikněte na CHCI PŘISPĚT NA SBÍRKU, zadejte částku 777,- Kč a klikněte na JEDNORÁZOVĚ. Na následující stránce klikněte na CHCI POTVRZENÍ O DARU a vyplňte kontaktní a platební údaje.

Po uhrazení částky vám přijde potvrzení do emailu a my vám na základě tohoto potvrzení o daru do 24 hodin pošleme kód, který zadáte níže.

Zadat kód zde

Poznámky, připomínky, námitky, pochvaly či stížnosti pište na:

Tereza Vojtová, marketing@nadaceju.cz, tel: 603 454 759